top of page

Verwachtingsloos

Verwachtingsloos..

Wie weet heb je wat aan mijn ervaring als je voelt dat je een sessie gaat doen.

Intuitief voelde ik meer bij een sessie dan bij welke andere beschikbare vorm van hulp en zorg en steun die er ook maar beschikbaar is. Voor mij kan het niet anders bestaan dat alles ontstaat en verhelderen of zelfs op te lossen is van binnenuit.

Ik wist en weet ook dat mijn diepste existentiële vragen en verlangens samenhangen met mijn levenspad, levensuitdagingen, gezondheid en algehele welbevinden.

Na bijna alle boeken van Dolores Cannon te hebben gelezen en uitgebreid de lezingen en interviews via Youtube te hebben gezien of beluisterd, voelde ik me er klaar voor om zelf een sessie te ondergaan. Mijn dynamische denken had ik met meditaties en affirmaties steeds meer in vertraging en naar de achtergrond weten te brengen. Ja, ik was er helemaal klaar voor.

Geheel verwachtingsloos en open ging ik liggen. Mijn vertrouwen, veiligheid en comfort in aanwezigheid van Priscilla waren optimaal. En wat gebeurde er? Ik bleef geheel bij bewustzijn en mijn hoofd bracht ongevraagd een actieve stroom gedachten en oordelen bij wat er gebeurde!?! Parallel hieraan was ik in een diepe ontspanning en voelde ik ook ergens dat ik aangestuurd werd vanuit een Weten. Maar dit wist ik niet direct te zien in de werkelijke waarde.

Al had ik niks verwacht, dit was toch anders dan binnen mijn verwachtingspatroon lag..

Ergens had ik het verlangen om even verlost te zijn van mijn 'lagere' zelf door volledig buiten mijn bewustzijn gebracht te worden. Ik bleef geheel aanwezig! Ik ervoer mentale en emotionele frustratie en lichamelijke pijnen en barstte in tranen uit. Het oprechte gevoel het moeilijk en niet leuk te vinden om te leven kwam er uit. Dit was door mijn dankbaarheid, wijsheid en liefde voor het leven steeds weggedrukt. Hierna ontstond er ruimte.

Even kalmeren en aarden. Vervolgens verder gaan. Mijn Hogere Zelf kwam in Weten, en er was er een vredige samenwerking met mijn mind. De focus was op natuurlijke wijze in de rechterhersenhelft. Dat Hogere Zelf was vele maler bekender en dichterbij voor mij dan ik had kunnen bedenken. Bij mij is het aangestuurd worden en de communicatie met mijn Hogere Zelf via Weten. Ik had ergens me juist opengesteld dat het via beelden, horen, 'zien' zou zijn. Het zo diep ervaren dat het via Weten komt bij mij, heeft me mijn hoogste innerlijke aansturing in het dagelijkse leven verhelderd! Al die tijd was het er! In mij, zo natuurlijk dat ik er overheen had gekeken.

In de sessie vervloog de neiging tot alles in de detail hoeven te weten. In mij bracht natuurlijk Weten een rust en een eenvoud die mij de rest van mijn bestaan zullen dienen.

Intense waardering en liefde voor wie ik ben en hoe ik in dit leven heb bestaan, ben en zal bestaan is wat na de sessie diep in me verankerd is. Ik draag met plezier en verwondering de verantwoording over mijn leven. Zo licht en simpel als in mij mogelijk is.

Deze ervaring en inzichten, en de ontmoeting met Priscilla zijn voor mij onbetaalbaar waardevol.

Een geslaagde en liefdevolle sessie gewenst. Geef je over aan hoe het komt. Priscilla zal je toegewijd en deskundig begeleiden en gidsen in wat zich ook maar manifesteert bij jou.


Uma

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Dankbaar

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

Comments


bottom of page