top of page

Dankbaar

Beste Priscilla,

Hoe gaat het met je?

Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje te zetten. Daarnaast werd mijn leven heeeeeel druk.

Nu dat ik mezelf ben, heb ik het verleden gewoon losgelaten. ik heb innerlijke rust doordat ik antwoorden heb gekregen op de vragen waar ik jaren mee rond liep. op de een of andere manier is het verleden gewoon uit mijn systeem gewist en ik leef echt in het nu. Mijn lichamelijke klachten zijn ook weg en ik durf nu meer te communiceren met mensen. Ben niet meer bang of verlegen.

veranderingen gebeuren heel snel achter elkaar, alsof ik de jaren dat ik stil heb gezeten in pijn, nu ineens allemaal moet inhalen.

het is allemaal een prettige ervaring. Ik heb mij losgemaakt van mijn familie en hun problemen, ik help ze nog wel af en toe maar hun problemen raken mij niet meer. Ik zie nu pas heel duidelijk dat iedereen de lessen op zijn pad krijgt die alleen hijzelf kan moet leren op te lossen, en is niet aan mij op de problemen voor anderen op te lossen.

mijn relatie met mijn man en kind is veel beter, en ik ben rustiger. Gelukkig komt nu ook geld mijn leven binnen en ik voel me echt voldaan, rustig en gelukkig en daarvoor ben ik ook elke dag dankbaar.

ik ben jouw ook super dankbaar dat je mij hierbij hebt geholpen en wens dat jij ook alles krijgt van het leven waar je recht op hebt, en altijd gezond en gelukkig bent.

Mocht er mensen op mijn pad komen die door QHHT geheald kunnen worden, zal ik jou zeker aanbevelen.

wens je een fijne dag.

kusjes,

N.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

Een sessie bij Priscilla

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.
Na een uit

Comments


bottom of page