top of page“Waar ik stop gaan jullie verder. De QHHT ontwikkeling gaat verder via mijn leerlingen.”

- Dolores Cannon -

Dit is wat Dolores letterlijk heeft gezegd in de opleidingen die Priscilla bij haar heeft gevolgd.

Priscilla geeft sinds vele jaren de QHHT sessies en inmiddels zijn meer dan 1400 cliënten haar praktijk gepasseerd.

Het klopt, wat Dolores heeft gezegd. De cliënten die Praktijk Azura de laatste jaren hebben bezocht, zijn wakkerder, meer geëvolueerd en bewuster dan voorheen. Voor deze bewuste mens werkt de traditionele manier van ‘het volgen v​an een script of een methode met strikte regels of procedures’ niet (meer).


Mensen zijn nu anders dan een paar jaar geleden. Ons lichaam, ons gevoel voor tijd, onze intuïtie, onze energie en de manier waarop we in de wereld staan, is vandaag de dag totaal anders dan een paar jaar geleden. Een strak protocol werkt niet bij deze bewuste ‘nieuwe’ mens.

Voor Priscilla is het strikt volgen van een richtlijn nooit haar manier geweest. Zij is voor vrij bewustzijn. Door de sessies vanuit die energie te doen; vanuit gemoedelijkheid, openheid, gelijkwaardigheid, zonder kaders of strikte procedures, zijn ze vruchtbaarder dan ooit. Dat vertaalt zich dan ook in de enorme vraag naar haar sessies.


“QM-Hypnose hoort bij een vrij bewustzijn.”

- Priscilla Tielm​an -

Door haar ‘Buiten Lichamelijk Ervaringen’ en andere manieren van ‘reizen in bewustzijn’ heeft Priscilla contact met allerlei intelligenties waaronder verschillende aspecten van haar Totale Zelf. Deze ondersteunen haar op haar weg in deze wereld. Zo heeft haar Totale Zelf haar al vaak liefdevolle duwtjes gegeven op haar bijzondere reis naar bewustzijn.

Bij de sessies is altijd assistentie vanuit haar Totale Zelf aanwezig; en ook de cliënt ervaart daardoor de aanwezigheid van haar/zijn Totale Zelf.

Op die manier heeft Priscilla jarenlang gewerkt. Er is in deze tijd een grote behoefte ontstaan naar de verbinding met het vrije bewustzijn, het Totale Zelf.


De laatste jaren is de vraag en behoefte van therapeuten en andere geïnteresseerden om hierin opgeleid te worden, alsmaar luider geworden. Daarom heeft Priscilla de eerste stappen gezet om haar ervaringen, inzichten en ontdekkingen -in combinatie met de tools van Dolores Cannon, Brian Weiss, Bob Monroe, e.a.- te integreren in een unieke en allesomvattende benadering, nl … de QM-Hypnose.


Heb je interesse? klik hieronder voor meer informatie.


bottom of page