top of page

Dolores Cannon was een regressie en hypnose therapeut, gespecialiseerd in het behouden en catalogiseren van ‘verloren kennis’. Haar wortels in hypnose liggen in de jaren 60. Sinds 1979 was zij gespecialiseerd in “vorige levens therapie”. Zij was ca. 50 jaar toen ze met hypnose en vorige levens begon te experimenteren.

De resultaten waren spectaculair. Via verschillende vrijwilligers was zij in staat om communicatie tot stand te brengen met de levende Michel De Notredame, beter bekend als de profeet Nostradamus. Zijn openbaringen en de impact daarvan op onze tijd zijn fascinerend.

Dolores schreef “Conversations with Nostradamus”, een serie bestaande uit 3 boeken over de vertalingen van de kwatrijnen van Nostradamus. Deze serie bevat de vertaling van bijna 1.000 voorspellingen die voor het eerst zijn verklaard en sinds 1989 gepubliceerd.

Dolores is 20 jaar lang UFO onderzoeker geweest. Zij gebruikte haar vaardigheden als regressie therapeut om mensen die waren betrokken bij ontvoeringszaken te helpen. Ze heeft verschillende boeken geschreven over UFO informatie die vrijwilligers onder hypnose hadden onthuld.

Dolores reisde de hele wereld over om haar techniek te onderwijzen. Zij heeft 17 boeken geschreven o.a. ‘The legend of starcrash’,‘Keepers of the Garden’, ‘Legacy from the Stars’, ‘A soul remembers Hiroshima’,‘They walked with Jesus’, ‘Jesus and the Essenes’, ‘Between Death and Life’,‘The Custodians’, ‘The Convoluted Universe series’ en ‘The Three Waves’.

In ‘The Custodians’ staat gedetailleerde informatie over oorzaken van UFO ervaringen, UFO ontvoeringen, verloren tijd, implantaten en veel meer. ‘The Convoluted Universe serie 1 tot en met 4 bevatten complexe metafysieke theorieën.

Dolores reisde door de Verenigde Staten, Engeland, Europa, de landen van de vroegere Sovjet Unie, Australië, Nieuw Zeeland en delen van Azië om haar werk te promoten, haar onderzoeken te bespreken en colleges en lezingen te verzorgen. 

Ze werd wereldwijd uitgenodigd voor verschillende radio- en televisieprogramma’s.

Dolores was de eerste buitenlander die de ‘Orpheus Award’ in Bulgarije heeft ontvangen, de hoogste graad in het onderzoek van paranormale fenomenen.

Ook stond zij regelmatig in verschillende tijdschriften in de Verenigde Staten, Engeland en Australië en in kranten en tijdschriften in Rusland, Spanje, Zuid-Amerika, Bulgarije, Japan en de Arabische landen. Zij werd uitgenodigd in verschillende shows en heeft meer dan 1.000 radio interviews gegeven.

Dolores Cannon laat via haar unieke hypnomethode de wonderen van het onderbewustzijn zien en omschrijft ze ook.

Dino Sarac - de Hack van de matrix

bottom of page