top of page

1. Quantum Healing Hypnosis

Een QHHT sessie is een transformerende en krachtige ervaring. Het zal je geest, hart en voorstellingsvermogen openen. Een sessie duurt ongeveer 5 tot 6 uur.

Een QHHT sessie kost € 350,- .

Je hoeft geen lunch mee te nemen. Je wordt tussendoor voorzien van thee 

en fruit en na de sessie, tijdens het nagesprek eten en drinken we wat en kun je eventueel ook koffie gebruiken.

Volg je een speciaal dieet, dan adviseer ik je om e.e.a. zelf mee te nemen.

De sessie wordt opgenomen (audio) en na afloop mail ik je het bestand via WeTransfer. Soms kun je je iets herinneren van de sessie terwijl je onder hypnose was, soms weet je alles nog, soms ook helemaal niets. Naast het feit dat je de opname nog kunt na luisteren, is het ook erg belangrijk voor het healing proces na onze ontmoeting. Dit proces gaat namelijk door wanneer je de opname hoort. Het is dus belangrijk om deze regelmatig te beluisteren. 

Jouw sessie is een persoonlijke sessie in een ruimte waar je je veilig en comfortabel voelt en waar vertrouwelijke informatie wordt besproken. Daarom wordt er niemand anders toegelaten tijdens de sessie. Natuurlijk ben je vrij om je sessie of opname te delen na de sessie, als je dat zou willen.

Heb je vragen over QHHT, laat het me gerust weten. Je kunt me mailen en bellen. Mijn gegevens vind u in de contact pagina.

2. Brian Weiss Methode

De methode van Brian Weiss duurt minder lang dan een QHHT sessie. Het voorgesprek is korter en in het hypnose gedeelte wordt een regressie gedaan naar de oorzaak van het probleem of ongemak die u ervaart. Met deze methode wordt geen contact gemaakt met het Totale Zelf zoals bij QHHT, wat niet betekent dat de sessie minder inzichten brengt of minder helend is. Een sessie duurt maximaal 2 uur. Vaak zijn twee sessies nodig.

Een sessie volgens deze methode kost € 200,-.

De sessie wordt opgenomen (audio) en na afloop mail ik je het bestand via WeTransfer. Soms kun je je iets herinneren van de sessie terwijl je onder hypnose was, soms weet je alles nog, soms ook helemaal niets. Daarom is het fijn om het thuis in alle rust nog eens te beluisteren.

Hebt u vragen over de methode volgens Brian Weiss, laat het me gerust weten. U kunt me mailen of bellen. Mijn gegevens vind u in de contact pagina.

3. De Natuurlijke Essentie

Inzicht in de 5 biologische natuurwetten werkt zeer transformerend.

Een combinatie sessie (QHHT en de 5 biologische natuurwetten) kost € 450,-. Het duurt ongeveer 5 tot 7 uur.


4. QM - Quantum Manifestation


Een QM-sessie kost € 650,-. Het duurt ongeveer 6 tot 7 uur.

 

Deze methode gaat verder waar QHHT stopt en omvat al de beste elementen uit de Brian Weiss methode, de 5 biologische natuurwetten, de harts-intelligentie en .... uiteraard QHHT.

 

Deze unieke sessie brengt jou op de diepst mogelijke manier in contact met je Totale Zelf.

Ik stop niet eerder met de sessie tot we helemaal klaar zijn. Het is dan ook verstandig om niets te plannen na de sessie, dat geeft voor beiden rust.


Praktijk Azura is aangesloten als Erkend Alternatief Therapeut bij beroepsorganisatie CAT. (Collectief Alternatieve Therapeuten)

bottom of page