top of page

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”.

De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend. In de loop der jaren ontstond dan ook de wens om ook een sessie te hebben. Ook al was ik al zeker 4 jaar bekend met het werk van Dolores Cannon kwam de sessie er maar niet van. Anderhalf jaar geleden had ik een sessie ingepland maar door omstandigheden is het toen niet door gegaan. Daar had Priscilla alle begrip voor. Vorige maand was het dan eindelijk zover en had ik mijn langverwachte QHHT sessie. Ik vond het super spannend.


Voordat ik verder ga wil laten weten dat ik geen betere keuze had kunnen maken dan Priscilla als mijn begeleidster. Voordat ik de sessie boekte heb ik uiteraard lang rond gekeken naar welke therapeuten deze sessie zouden kunnen begeleiden. Ik had een ongelofelijk goed gevoel bij Priscilla. Ik had de sessie anderhalf jaar geleden geboekt. Ik kreeg toen een heel fijn telefoontje en een email van Priscilla waarbij ik al mijn vragen kon stellen. Er was genoeg tijd en ruimte en geen haast om alle mijn vragen te stellen. Dat was zeer gerust stellend. Door omstandigheden kon ik destijds niet naar de sessie gaan. Achteraf gezien begrijp ik waarom. Destijds wist ik niets van de thema “ healing”. De sessie die ik de afgelopen maand had was dit onderwerp vrijwel essentieel.


Ik heb ongelofelijk veel waardering voor het werk van Dolores Cannon vandaar dat het voor mij zeer belangrijk was dat de therapeute zeer toegewijd was aan de methode van Dolores Cannon. Priscilla is door haar opgeleid en dat merk je echt tijdens de aanloop naar de sessie, vlak voor de sessie en de nazorg.


Priscilla had veel begrip dat mijn sessie niet door kon gaan. Maar anderhalf jaar later had ik nog steeds de wens om toch de sessie te doen. Vlak nadat ik de sessie had afgezegd kreeg ik vrij ernstige gezondheid problemen. De periode dat ik weer aan de betere hand begon te worden heb ik de sessie alsnog geboekt.


Ik was super zenuwachtig voor de QHHT dit omdat je toch niet weet wat je kan verwachten. En ergens zou je willen dat je er controle over hebt maar dat is dus echt niet zo. Ook deze keer weer ging Priscilla mij bellen en mailen om mij voort te bereiden op mijn sessie. Een week voor de sessie heb ik van haar het advies gekregen om mijn vragen op te stellen wat ik natuurlijk ook heb gedaan.


De weg naar praktijk Azura was zeer surrealistisch. Het was een mooie mei dag. Ik was behoorlijk zenuwachtig voor de sessie. Ik weet nog dat ik ergens nog twijfels kreeg toen ik bijna aangekomen was. Maar ik wist dat het koste wat het koste toch door zou zetten. Ik wist dat het voor mij voorbestemd was.


De verwelkoming van Priscilla was heel erg fijn. Voordat de sessie begon hebben wij nog zeker 3,5 uur gesproken. Dat lijkt nu lang maar de tijd vliegt voorbij.

Priscilla was oprecht geïnteresseerd in mijn levensverhaal en daar waar mogelijk deelde ze ook haar persoonlijke levenservaringen. Ik vond het gesprek dat wij hadden voor mijn sessie al een sessie op zich. Omdat door haar ervaringen gaf ze me al zoveel handvaten, tips en zelf antwoorden op de levensvragen die ik had. Naast dat ik heel dankbaar ben voor de sessie zelf heb ik ook heel dankbaar voor het gesprek met Priscilla voor de sessie. Wat ook super fijn was dat Priscilla al mijn vragen doornam en ze met mijn toestemming corrigeerde waardoor de vragen veel concreter en veel helderder waren. Met dank aan haar enorme ervaring in dit werk hebben we zeer concrete vragen mogen stellen in mijn sessie.


Na een korte pauze na ons gesprek van ongeveer 3,5 uur zijn we dan ook begonnen aan mijn QHHT sessie. Ik had van alles verwacht maar niet wat er gekomen was. In eerste instantie voelde voor mij de sessie ongeveer 20 minuten maar in werkelijkheid was het ongeveer 2,15 uur. Priscilla had mij zeer snel in mijn eerste vorige leven gebracht. Ik weet nog dat ik dacht dat ik waarschijnlijk heel lang zou duren voordat ik bij het eerste leven aankwam dus heel mijn sessie dacht mijn verstand: ik vertel even wat ik zie voordat ik in trans ben gebracht. En dat dacht mijn verstand heel de tijd tot het einde: “ oh ik vertel ff nog dit en dit” want ik zit er nog niet in.


In de tussentijd dat mijn verstand dat dacht ben ik terug ben gegaan naar twee levens en daarbij had ik een gesprek met het hoger zelf.


Bij mijn eerste leven was ik een man in India, Punjab de 9de Sikh guru uit de religie van het Sikhhisme. Ik vertelde uitgebreid over mijn leven als deze guru. Dat ik meewerkte aan heilige boek. Verder vertel ik over de spanningen tussen het Islam en deze religie waarbij ik nadrukkelijk vertel dat niet het Islam de boosdoener is maar de mensen. In dat geval de heerders uit de bovenstreken van India. Achteraf gezien heb veel geleerd over dit leven. Ik ben blij dat het hoger zelf mij dit leven heeft laten zien. Ik begrijp waarom ik zoveel verwantschap voelde met Noord-India. Verder begrijp ik welke levensles ik daar heb laten varen en waarom ik als een gezond normaal Westers meisje zoveel van Sufi muziek hield in dit leven. Na de sessie heb ik deze personage uiteraard opgezocht. Het is werkelijk waar fascinerend om te herinneren wat je in de sessie zag en hoe de plaatjes op internet eruit zien. Verder heb ik de stukjes uit het heilige boek terug gelezen.


Bij mijn tweede leven zag ik mijzelf als een man die werkte voor de Nederlandse regering. Een man afkomstig niet afkomstig uit Nederland. Ik zag hoe mooi Amsterdam was. In dit leven ging het voornamelijk om mijn liefde voor het werken voor de Nederlandse regering. En een aantal persoonlijke levenslessen. In dit leven zag ik dat ik werkte voor Willem IV. Ik gebaarde tijdens mijn sessie dat ik werk voor een Willem met een streepje en een vinkje. Verder noemde ik namen van de mensen uit Nederlandse regering. Toen ik pas uit de sessie kwam en de dagen erop was mijn teleurstelling heel erg groot want ik wist dat alleen Willem I, II en III bestonden. Ik kreeg enorme twijfels over mij zelf en de sessie. Ook al zei mijn gevoel niet te twijfelen begon langzaam het verstand over te nemen. Met de informatie uit mijn sessie begon ik te zoeken in boeken van de bibliotheek maar helaas wat ik ook zocht op de namen die ik zag bij Willem I,II en III kon ik niets vinden. Tot het moment dat ik een tijdschrift ging kopen bij de boekenwinkel en toen ik al bij de uitgang wegliep zag ik in een hoekje een boek over stadhouder Willem IV. Ik keek naar de tijdslijn in het boek en kon de namen terug vinden uit mijn sessie. Verder kon ik in het boek zelfs de naam vinden van de persoon van dit leven. Voor mij was het heel bijzonder om ook dit leven te zien omdat ik altijd een onverklaarbare liefde had voor Nederland ondanks dat ik mij hier niet zozeer thuis voelde. Door het zien van dit leven begrijp ik mijn huidige leven veel beter. De inzichten zijn gekomen in combinatie van de levens die ik te zien kreeg en de wijze waarop Priscilla mij doorheen gidste. Tijdens een sessie is alles voor jou logisch maar een gids zit erbij en ziet niet wat jij ziet dus de communicatie tussen jou en de gids moet goed verlopen. Nu dat ik de opname terug luister verbaas ik me iedere keer weer wat ik iedere keer hoor het zijn altijd weer nieuwe inzichten.


Nadat ik twee levens heb mogen zien heeft Priscilla mij een gesprek laten voeren met mijn hogere zelf. Dat was een heel bijzonder moment en het voelde heel erg warm in mijn hart en in mijn borstkas. Ik zag eigenlijk een gouden zon, zo voelde het alsof alles licht had en van goud was. Het hogere zelf is zo rechtvaardig, zo mooi, zo neutral, zo angstloos en zo wijs. In deze periode kon ik meer inzichten krijgen tussen waarom ik deze levens heb gezien met de combinatie van mijn huidige leven.


Het kostte mij ongeveer 3 dagen om weer mentaal te landen na de sessie en alls te plaatsen.


Al met al was een zeer indrukwekkende ervaring om juist bij Priscilla bij haar praktijk Azura een sessie te mogen hebben. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Zo’n sessie is heel spannend en indrukwekkend waarbij goede begeleiding onmisbaar is. Beste Priscilla, Dolores Cannon en het universum ik ben jullie zeer dankbaar dat ik zo’n ervaring mocht hebben.


Hartelijk groeten,

Xenia

41 views0 comments

Recent Posts

See All

Dankbaar

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

Een sessie bij Priscilla

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.
Na een uit

Comments


bottom of page