top of page

Priscilla is, zo lang zij zich kan herinneren, op zoek geweest naar antwoorden op de wereldwijde mysteriën.

Op jonge leeftijd zocht ze naar informatie over de oude beschavingen, zoals de Inca, de Maya en de Egyptische beschavingen maar ook over Atlantis en Lemurië.

Tijdens haar zoektocht kwam zij regelmatig terecht op artikelen en berichten dat buitenaardse beschavingen mogelijk, al duizenden jaren, invloed hebben gehad en nog hebben, op onze prachtige planeet Aarde. Deze buitenaardse invloeden fascineerde haar enorm en later in haar werk als QHHT therapeut werd zij hier ook regelmatig mee geconfronteerd.

Haar interesse duwde haar uiteindelijk in de richting van energetisch werk. Cliënten bezoeken haar praktijk al sinds 2004. Zij is zich blijven ontwikkelen en verschillende opleidingen hebben haar geholpen om het werk als therapeut te kunnen uitoefenen:

  • Reiki 1 en 2
  • Opleiding Energetisch genezer en lichtwerker
  • EMF Balancing Techniek fase 1 t/m 8
  • Munay-ki
  • Inca Medicijnwiel
  • Inca Helingswiel
  • OMNI opleiding basis en gevorderden ontwikkeld door Gerald Kein
  • Training Hypnose en Regressie Therapie bij Brian Weiss
  • Quantum Healing Hypnosis level 1 en 2 van Dolores Cannon
  • Beyond Quantum Healing van Candace Craw-Goldman

Priscilla heeft QM-Hypnose ontwikkeld; een voortzetting en uitdieping van QHHT. Zij geeft haar kennis door in de QM-Hypnose opleiding en bereidt Practitioners voor op een eigen bloeiende praktijk.

Bovendien is ze tevens trainer van 'de Natuurlijke Essentie' (zie denates.com) en co-trainer bij the Gateway Voyage en de andere weekprogramma's (zie focus34.com).

Haar altijd onderzoekende geest heeft bij haar ook gezorgd voor interesse in en kennis van: de Merkaba, DNA Theta techniek, de Mayakalender en de Tzolkin, Sjamanisme, reïncarnatie, buitenaardse fenomenen en Out of Body ervaringen (OBE). Zij liet zich tevens inspireren door sprekers als Robert Monroe, David Wilcock, Dolores Cannon, David Icke, Simon Parkes, Inelia Benz en Martijn van Staveren.

Toen hypnose op haar pad kwam raakte zij zeer enthousiast, omdat met hypnose op een veilige, eenvoudige, efficiënte en krachtige manier, diepe en blijvende veranderingen kunnen worden bereikt.

Dit resulteerde in het volgen van verschillende opleidingen:

- De OMNI Hypnose-opleiding tot hypnotherapeut bij het OMNI Hypnosis Training Center in Nederland. Hier heeft zij ook de Masterclass voor hypnose met kinderen gevolgd.

- Hypnose en regressie therapietraining in Amerika bij Brian Weiss. Hij heeft ondertussen duizenden mensen geholpen en is één van de bekendste therapeuten op het gebied van regressietherapie. 

- De Quantum Healing Hypnosis opleiding bij Dolores Cannon. Toen Priscilla in aanraking kwam met QHHT was zij diep onder de indruk van deze methode. Zij wist dat dit niet voor niets op haar pad was gekomen. Zij begreep ook dat alle jaren daarvoor een voorbereiding waren geweest voor dit prachtige werk.

De level 1 opleiding aan de Quantum Healing Hypnosis Academy heeft zij rechtstreeks bij Dolores Cannon gevolgd in Engeland. Nadat zij ruim 100 sessies had gegeven besloot Priscilla om ook level 2 te gaan volgen en zo haar kennis van QHHT verder te vergroten. Zij wachtte op een goede gelegenheid en die kwam. Dolores kwam voor de laatste keer naar Engeland om een level 2 klas te onderwijzen. Zij deed dit weer met heel veel enthousiasme en plezier. Nu enkele jaren en ruim duizend sessies verder, is er nog steeds een enorme belangstelling voor deze methode.

Praktijk Azura biedt al enkele jaren de verschillende hypnose en regressie therapieën aan. Vanuit heel Nederland en België en regelmatig daarbuiten, wordt de praktijk druk bezocht. 

Email: praktijkazura@gmail.com

Tel. 0118-470644 / gsm 06-53800452

Koudekerke

KvK nr. 64074781

BTW nr. 149348034B01

bottom of page