top of page

Reactie van een cliënt na de sessie

Ik kan Priscilla's diensten als een beoefenaar van QHHT van harte aanbevelen. Voor deze therapie is het stellen van de juiste vragen van groot belang en Priscilla doet dat bijzonder goed. Verder neemt ze de tijd en is ze helemaal aanwezig voor je. Ze geeft echt om haar cliënten en je zult ervaren dat ze jou en de therapie heel serieus neemt.

I would like to take the opportunity to highly recommend Priscilla's services as a QHHT practitioner. Asking the right questions is very important with this therapy and Priscilla knows how to do that exceptionally well. She also takes her time and is totally present for you. She really cares about her clients and you will experience that she will take you and the therapy very serious.

Wilhelmina Klinkenberg, Mount Pleasant, MI, USA

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Dankbaar

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

Comments


bottom of page