top of page

Na de sessie

Lieve Priscilla!

Ik zou bijna gaan horen tot de mensen waar je nooit meer iets van verneemt! Na mijn bezoek aan jou is er zoveel weer gebeurt dat ik het zelf nauwelijks kan bijsloffen.

Ik ben na mijn sessie bij jou met zwarte zalf begonnen en heb enorm afgezien. 8 weken daarop de focus gehad. Veel pijn. 2/3 weggehaald. Moest stoppen omdat mijn werk in de knel kwam en de pijn zijn tol eiste. Ga binnenkort weer verder. Geestelijk ook veel verandert. Zware last uit indianen leven voel ik niet meer. Gevoelens van boosheid op de samenleving en het systeem zijn mede door de sessie en zicht daarop verdwenen. Er is nu berusting en voor mijzelf vrijheid om mijn leven op mijn eigen wijze (!) In te vullen. Mijn droom over de dominee, mijn man Peter, heeft pas een wending kunnen nemen toen we samen in juni een ayahuasca ceremonie hebben gedaan bij Ellie Vrolijk (website mensenaandacht). Hij zag mij eindelijk voor wie ik ben en opende voor het eerst in eons zijn hart voor mij!!! Project succeeded!!! Toen zijn hart openging verdween mijn schuldenberg! Laat dit voor ons allen en de grieken ook gebeuren.

As without as within...

Ik weet heel zeker dat jouw therapie mij heeft geholpen oude pijn te zien en op te lossen. Ik denk voel dat je ook succes kunt hebben als je een sessie ontwikkelt op het hier en nu. Ik dacht later ik had mijn wolkje in mijn jeugd wel eens willen laten stoppen. Misschien kun je hier iets mee?

Je mag mijn getuigenis op je site zetten en laat dan niet onvermeld dat je voor mij als mens enorm waardevol bent geweest om het proces met vertrouwen in te kunnen gaan. Ik voelde me gezien, gewaardeerd, geliefd bij je. Heel veel dank daarvoor lieve Priscilla xxx

Hartelijks,

Linda Woudstra

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

bottom of page