top of page

Mijn QHHT sessie bij Praktijk Azura

Ik ben heel onzeker geweest. Tijdens mijn puberteit, heb ik heel erg last gehad van diepe ontstekingen en puistjes in mijn gezicht. Ik had het gevoel dat iedereen naar me keek en maakte mezelf zo onzichtbaar mogelijk. In een groep luisterde ik naar de anderen en hield me verder heel stil om toch vooral maar niet de aandacht op me te vestigen. Als ik een beurt kreeg in de klas, bloosde ik verschrikkelijk waardoor ik weer dacht, oh iedereen kijkt naar mij. Ik bedacht bij alles wat ik doe, hoe dat op een ander overkwam. Ik dacht vaak dat een ander beter was dan ik. Als ik complimenten kreeg, zwakte ik deze af: “Zo bijzonder is dat toch niet, dat kan toch iedereen?” Als ik 1 op 1 met mensen spreek, voel ik me als een vis in het water, dan voel ik me zeker, maar in groepen maakte ik me vaak onzichtbaar, nam een luisterrol aan. De hoofdvraag die ik voor de QHHT-sessie bij Priscilla formuleerde was: Mag ik mijn onzekerheid in groepen loslaten? Ik wil me graag zeker voelen in groepen.

Ik had ook een 2e vraag voor haar:

Als ik het druk had, sliep ik onrustig en was heel vroeg wakker (4 uur, 5 uur) en kwam dan weer moeilijk in slaap, omdat ik dan ging liggen denken over wat er die dag stond gepland. De achtergrond gedachte die onbewust aanwezig was, was: zal ik het wel goed doen straks? Dit was angst die stress gaf. Ik had dan ook altijd in meerdere of mindere mate stress in mijn schouders en nek. Ook kritiek van anderen gaf mij stress in mijn schouders. Kritiek probeerde ik daarom te vermijden door alles zo goed mogelijk te doen, dus het hield elkaar allemaal in stand. Als 2 hoofdvraag had ik geformuleerd: Mag ik de angst dat ik niet goed genoeg ben loslaten?

Januari 2015 heb ik een QHHT sessie bij Priscilla gevolgd. Ze is een hele lieve vrouw en stelt je meteen op je gemak. Ik werd ontvangen in haar huiskamer, waar we een voorbereidend gesprek op de sessie hielden. Dit diende om de vragen die ik haar vooraf per mail gestuurd had te verduidelijken en te ontdekken of er nog meerdere vragen speelden. Ook legde ze uit hoe de sessie in zijn werk zal gaan.

De sessie duurde bij mij 1,5 uur. Ik heb twee vorige levens gezien en begrijp nu waar mijn onzekerheid in groepen vandaan kwam: ik ben in een vorig leven getrouwd geweest met een wrede man, die ik uiteindelijk vermoord heb omdat ik niet meer tegen de vernederingen en mishandeling kon. De broer van mijn man, die niet wist wie zijn broer vermoord had, had gezworen de moordenaar te doden en uit angst voor de wraak van de broer, maakte ik me onzichtbaar in groepen. Dit is iets wat ik had meegenomen uit dit vorig leven. Priscilla heeft mijn Hogere Zelf gevraagd of dit onzichtbaar maken in groepen mij nu nog dient. Dit was niet het geval en mijn Hogere Zelf zei me dat ik dit mag loslaten. Het inzicht, waar mijn onzekerheid vandaan kwam, was voor mij zeer verhelderend. Ik durf nu in onbekende groepen mijn mening te geven, of een aanvulling op een spreker te geven. Ik durf nu op een forum mijn visie te geven en collega’s op te roepen tot samenwerken. Ik durf nu voor een groep te spreken. Het 2e belangrijke inzicht is dat ik goed ben zoals ik ben en als ik handel vanuit goede intentie, het goed is zoals ik het doe. Dat geeft mij vertrouwen om te werken op de manier zoals ik werk: vanuit volledige aandacht en goede intentie mensen ondersteunen in het vinden van hun eigen kracht om hun problemen te hanteren of op te lossen. Tegenwoordig slaap ik goed en de stress uit mijn schouders en nek is verdwenen.

QHHT: een bijzondere ervaring en ik heb er baat bij gehad! Dank je wel Priscilla!

Ik wil nog kwijt: direct na de sessie voelde ik een soort stralend licht in mijn hele lijf. Mijn Hogere Zelf heeft mij gevraagd wekelijks de opname van de sessie terug te luisteren. Ik doe dit trouw op maandagochtend. De verhalen uit mijn vorige levens, kan ik inmiddels dromen. Ik luister ernaar terwijl ik sta te strijken. Voor het gesprek van Priscilla met mijn Hogere Zelf installeer ik me comfortabel op een stoel en sluit mijn ogen en iedere keer bemerk ik dat ik in een soort van trance raak als ik opnieuw naar de opname luister. Inzichten worden op deze manier verankerd in mijn lijf, zo voelt het. Ik begrijp in ieder geval waarom het zo belangrijk is om de opname te blijven afluisteren

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben. Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd. QHHT maakt contact en interactie mogelijk tussen het Bewuste Zelf en het Hogere Zelf (innerlijke zelf). Dit wordt mogelijk gemaakt door het besluit van

Drukke Praktijk?

Drukke praktijk? Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat da

Comments


bottom of page