top of page

Drukke Praktijk?

Drukke praktijk?


Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat dan vertelt, kun je vreemde blikken en gesprekken krijgen. Leg maar eens uit aan iemand die totaal niet bezig is met ‘bewust zijn’ dat je een hypnose therapeut bent.

De reacties zijn dan heel wisselend. Of het is een persoon die voor het fatsoen vraagt wat een hypnose therapeut is maar niet echt luistert naar mijn verhaal. Voor de rest van de avond kruizen onze paden elkaar dan niet meer. Maar ik kan ook iemand treffen die er voor open staat en geïnteresseerd is in wat ik doe. Dan heb je een leuk uurtje met uitleg en vragen beantwoorden. Ik vertel dan altijd over Dolores Cannon. Over haar Quantum Healing Hypnose methode, over haar humor, haar wijsheid en haar manier van lesgeven. Wanneer er positief gereageerd wordt op mijn verhaal vertel ik over de vele YouTube videos van Dolores zodat ze eventueel kunnen kennis maken met haar.


Een vraag die vaak wordt gesteld is of er dan wel mensen komen naar mijn praktijk voor een Quantum Healing Hypnosis sessie. Dan realiseer ik me altijd weer hoe bijzonder het is dat mijn praktijk goed wordt bezocht. Vier jaar geleden ben ik bij Dolores Cannon geweest in Engeland voor de QHHT opleiding, level 1. Een jaar later heb ik haar weer ontmoet om ook de level 2 opleiding te volgen. Toen had ik al ruim 100 QHHT sessies gegeven.

Nu, vier jaar later zijn het al ruim 600 sessies. Dus ja, ik kan wel zeggen dat er genoeg mensen zijn die informatie vinden over Dolores en haar methode. Of het nu via YouTube, Facebook of mond op mond reclame is, ze wordt gevonden. En ook al is zij in oktober 2014 overleden, haar methode blijft levend. Dat was ook de reden waarom Dolores, toen zij ouder werd, mensen ging opleiden.


Nog steeds ben ik heel erg dankbaar dat ik haar heb ontmoet, dat ik van haar mocht leren en dat ik haar methode naar Zeeland in Nederland heb gebracht.

Priscilla

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page