top of page

Lezingen en groepsregressies QHHT

Ik heb de afgelopen maanden weer een aantal lezingen en groepsregressies mogen geven. Een paar keer ben ik uitgenodigd geweest bij een huiskamerbijeenkomst, gewoon bij iemand thuis. En ik heb een paar keer een lezing en groepsregressie gegeven in spirituele centra in Brabant en Zeeland.

Dit was steeds weer ontzettend leuk om te doen. In de lezing vertel ik over het ontstaan van QHHT. Over Dolores Cannon die deze therapy ontwikkeld heeft en hoe het in zijn werk gaat. Aan bod komt een uitgebreide uitleg over een QHHT sessie en wat een sessie voor je kan doen. Wat het Hogere Zelf is en hoe daarmee contact wordt gemaakt. Er wordt ook verteld over vorige levens en de heling tijdens een sessie. Na en tijdens de lezing kunnen er vragen worden gesteld.

De lezing duurt ongeveer een uur.

Daarna wordt er meestal een plaspauze gehouden en is er tijd om wat te drinken.

Als iedereen weer op zijn plek zit begin ik met de groepsregressie. En dat duurt meestal ook een uurtje. Tijdens deze regressie kunnen de deelnemers een vorig leven ervaren en bekijken. Voordat ik hiermee begin vraag ik altijd of er mensen aanwezig zijn die dit eng vinden. Want er is vaak een bepaalde angst aanwezig dat er iets in een vorig leven wordt waargenomen of gevoeld wat misschien traumatisch zou kunnen zijn. Als ik verteld heb dat dit niet nodig is omdat iedereen de volledige controle blijft houden en dat door het openen van de ogen de persoon weer meteen terug is op zijn plekje op de stoel in de ruimte waar we met zijn allen zitten, dan verdwijnt dit laatste stukje angst meestal om open te staan voor datgene wat gaat komen.

Tijdens de groepsregressie blijf ik alert en houd iedereen in de gaten.

Daarna vraag ik of er mensen aanwezig zijn die hun ervaring willen delen.

De ervaringen zijn altijd heel gevarieerd. Er zijn deelnemers die moeilijk konden ontspannen en daardoor moeilijk mee konden in de visualisatie. Deze ervaren meestal niet veel. Dit is meestal een klein aantal deelnemers. De meeste deelnemers zijn terechtgekomen in een ander leven en het merendeel van die mensen hebben daar ook nog inzichten uit kunnen halen.

Nu is een groepsregressie heel anders dan een QHHT sessie. De groepsregressie gebeurt in een lichte trance staat, in alfa. De sessie gebeurt in theta. En in een groep is het niet mogelijk om dat contact met het Hogere Zelf te krijgen zoals in een sessie het geval is. Maar desalniettemin ervaren veel mensen de groepsregressie als heel prettig.

De komende maanden heb ik weer een aantal lezingen en groepsregressies gepland. Ook ben ik uitgenodigd voor weer een aantal huiskamerbijeenkomsten. Dit moet nog officieel worden voordat ik het vermeld op mijn agenda.

Zo blijf ik heerlijk bezig met deze super leuke middagen of avonden. Wat voel ik me toch rijk en bevoorrecht om dit werk te mogen doen.


Priscilla

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben. Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd. QHHT maakt contact en interactie mogelijk tussen het Bewuste Zelf en het Hogere Zelf (innerlijke zelf). Dit wordt mogelijk gemaakt door het besluit van

Drukke Praktijk?

Drukke praktijk? Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat da

Comments


bottom of page