top of page

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als dat het geval is dan ben je misschien verbaasd te ontdekken dat je niets hoeft te 'zien' om toch een goede sessie te hebben of om toch helderheid te krijgen van je Hogere Zelf.

Hoe verder je bent in dit verhaal, hoe meer je begint te begrijpen dat wij allemaal in staat zijn om informatie te krijgen via onze zintuigen zonder erover na te denken hoe dat gebeurt. Het is makkelijk om 'zien' via ons innerlijk bewustzijn te verwarren met het 'zien' op een fysieke manier, door onze ogen te gebruiken. Stel je voor hoe het zou zijn dat de nodige antwoorden gewoon in je gedachten 'schieten' zonder te weten hoe dat gebeurt. Terwijl je dit leest, neem even een pauze en sta jezelf toe om terug te gaan in de tijd naar een prachtige dag waar je ontzettend veel plezier had en je je heel gelukkig voelde........ laat alle details naar de oppervlakte komen. Hoe deed je dat?

Kun je je herinneren hoe jouw favoriete gerecht ruikt? Of hoe een heerlijke cake of taart in de oven ruikt? Of hoe verse koffie ruikt? Kun je je je eerste kus herinneren? Kun je het geluid van je favoriete song herinneren of muziek die je graag beluisterde? Denk terug aan een tijd dat je jong was en je opgewonden was over een spannende gebeurtenis die zou plaatsvinden......... en sta jezelf nu toe je voor te stellen dat je iets in de toekomst gaat doen waar je erg naar uitkijkt...........

Hoe kwamen deze gedachten in je hoofd zonder dat je daarvoor meer hebt gedaan dan ze naar boven te laten komen? Hoe minder je het proces analyseert hoe vrijer je bent om je mind op een verrassende manier voor je te laten werken, zonder begrenzing. Als ik je nu vertel dat het ZO simpel is om toegang te krijgen tot je onbewuste herinneringen. Het is niet zo dat je aan jezelf moet bewijzen dat je visueel bent; het is meer de manier om herinneringen toe te staan naar de oppervlakte te komen en dat kan op alle mogelijke manieren.

Sommige van onze herinneringen liggen zo diep begraven dat zij alleen naar de oppervlakte kunnen komen door te relaxen of doordat ze getriggerd worden door een geur of iets dergelijks. Zie je hoe groot de mogelijkheid is om indrukken te ontvangen op je eigen manier zonder het te bestempelen hoe je het doet? In je onderbewustzijn zit een ruime hoeveelheid aan persoonlijke informatie dat jou kan helpen wanneer je jezelf toestaat om te relaxen zodat het kan worden bevrijd. Je weet nooit wat er onder het oppervlak ligt van jouw bewustzijn, maar jouw mind herinnert zich alle betekenisvolle momenten in jouw leven.

Als een computerbestand bergt jouw mind deze informatie als data waar gemakkelijk toegang tot is via hypnose of diepe relaxatie. Het paradoxale van je verstand is dat het je toestaat om iedere dag heel veel informatie te absorberen maar alleen dat in jouw bewustzijn brengt wat relevant is voor jouw dagelijkse behoefte.

Herinneringen zijn opgehoopte 'pakketjes' met informatie die verbonden zijn met je emoties, met een tijd en een plaats of met hoe je je voelde wanneer datgene gebeurde. Het is dit allereerste oorspronkelijke gevoel dat deze informatie bezegelt in jouw historie van 'herinneringen', daarom zijn jouw herinneringen altijd subjectief. Laat dit even bezinken en je ontdekt dat wanneer een soortgelijk gevoel later wordt gevoeld, dat het is verbonden met de oorspronkelijke oorzaak en deze creëert geloofsovertuigingen die jou kunnen beinvloeden op een schadelijke manier omdat deze 'feiten' steeds worden versterkt.

Al onze leuke en minder leuke dingen hebben hun historie ergens in het verleden; dit is een voorbeeld van onze fobieën die daar een gevolg van zijn zonder dat we ons bewust zijn van de reden of van het ontstaan daarvan.

Nu je deze informatie hebt gelezen, kun je zien dat je een succesvolle sessie kunt hebben omdat wij allemaal herinneringen opslaan. Daarom is het vanzelfsprekend dat je in staat bent om hier toegang tot te krijgen. Deze onbewuste herinneringen en hun oorsprong kunnen naar de oppervlakte gebracht worden, maar wat belangrijk is, is dat je jezelf toestaat om te relaxen en te vertrouwen op dit natuurlijke proces.

Nu ben je vrij om jezelf in te beelden dat je een wonderbaarlijke, inzichtvolle en succesvolle sessie zult hebben.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Dankbaar

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

bottom of page