top of page

Een sessie bij Priscilla

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele

Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.Na een uitgebreid intake gesprek en de leuke woonkamer, met een hapje en een drankje gingen we naar haar werkruimte waar ik in een soort tandartsstoel mocht gaan liggen. Alles wat er gebeurde werd opgenomen en kreeg ik later per mail toegestuurd om nog een paar keer naar te luisteren.Er werd contact gemaakt met het Hogere Zelf (dat gedeelte van je ziel waartoe je niet altijd directe toegang hebt).Priscilla stelde vragen en het antwoord komt dan vanzelf; je hoort het jezelf zeggen zonder er bewust over na te denken. We gingen naar periodes in mijn leven die ik al lang vergeten was. Alles uit het verleden kwam tot leven en zelfs een vorig leven kreeg ik te zien. Heel bijzonder; je ziet het als in een film en je weet toch dat jij dat bent. Je weet ook wat je van die ervaringen hebt moeten leren.

Wat me heel erg boeide en raakte is dat er een stuk verdriet naar boven kwam wat ik nooit verwerkt had en min of meer geblokkeerd had, n.l. de ziekte en het overlijden van mijn zusje. Nu kon ik ineens weer voelen dat er een zusje was dat ook nu ze er niet meer is bij me blijft horen. Dat verdriet mag er zijn. Ik begrijp nu ook een heleboel gevoelens die daar altijd mee te maken hebben gehad.Priscilla geeft je ook de handvatten waarmee je zelf frustraties en onzekerheden kunt oplossen doordat je weet hoe het ontstaan is.Als je met een open mind naar haar toe gaat staat je een geweldige ervaring te wachten. Ik kan het iedereen aanbevelen, ook degenen die zulke dingen maar zweverig vinden, want dat is het echt niet.

Wat fijn dat er bij Lets iemand is die ons zulke mooie dingen kan laten beleven.

Hilly Bosch.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Dankbaar

Beste Priscilla, Hoe gaat het met je? Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje

Dankbaar

hallo priscilla, goeie morgen ! dankjewel voor de opname; dankjewel voor het boek; dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! .. ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

Comments


bottom of page