top of page

Laura's QHHT wonder

Laura´s QHHT wonder (geschreven door practitioner Candace Craw-Goldman)

Laura Casto is een vrouw die nog niet zo lang geleden te horen kreeg dat er weinig hoop was op overleven. Ze is een vrouw die door het verbazingwekkende proces van QHHT de verbinding begreep tussen haar ziel en de bron/God, en dat zij door die verbinding in staat was om volledige veelvoudige wonderen te manifesteren en voor de poort des doods complete en totale genezing ontving.

Maar laat me een stukje teruggaan. Dit is waarschijnlijk een goed moment om wat basis informatie te delen over ´resultaten´ van Quantum Healing Hypnosis die u zouden kunnen verbazen. Het verbaasde mij wel.

Ik zie wonderen gebeuren. Ik zie ze niet iedere sessie, maar ik zie ze wel. Ik ben er getuige van dat het zich soms onmiddellijk manifesteert voor mijn ogen. Soms hoor ik er later over. Elk wonder is een reden om het te vieren en om een diepe dankbaarheid te voelen.

Wanneer ik getuige ben van herstellend gehoor, kanker verdwenen, geboorte problemen hersteld, operaties afgewend, huwelijken gespaard, Gebeden aan de bron/God volledig beantwoord, vraag ik vaak of de cliënt bereid is om zijn of haar verhaal te delen zodat anderen ook kunnen leren wat eventueel mogelijk is voor henzelf en ook wat mogelijk is voor alle mensen.

Bijna alle cliënten weigerden.

Of ze beloofden om hun verhaal op te schrijven, maar deden het uiteindelijk niet. Hier heb ik me jarenlang over verwonderd. Wat is de reden dat een persoon zulke wonderlijke dingen kan bereiken zoals genezing, gezondheid, vrede, verbinding met de bron/God, maar dit niet wil delen. Wanneer hun leven volkomen is veranderd na één sessie met QHHT, waarom willen zij dit niet aan de hele wereld vertellen?

Ik zou het doen. Of niet?

Nu weet ik waarom de meesten hun verhaal niet vertellen. Er zijn vele redenen maar twee hoor ik het meest. Eén heeft te maken met familieverhalen. Schaamte gaat vaak gepaard met vergeving, tenminste culturele schaamte, en de meeste verhalen draaien om diep verborgen familiegeheimen of vastzittende spanning, woede en rancune. Zelfs als de cliënt naar totale acceptatie en vergeving geleid wordt, dan is dat niet het geval voor de omstanders.

De tweede reden is ook een diep vastzittend cultureel denkbeeld. Wij als samenleving keuren meestal het idee af of negeren dat een individu het vermogen heeft om in contact te staan met de bron/God of om zijn eigen wonderen te manifesteren. En de verkondiging dat er een wonder is gebeurd, is vaak een uitnodiging voor veroordeling en spot.

Vele religies beweren de enige manier te zijn om tot de bron of God te reiken. En alles wat als wonder wordt bestempeld, wordt gezien door hun zorgvuldig bepaalde dogma, die meestal gebaseerd is op afhankelijk zijn van anderen of vertrouwen op een kracht buiten zichzelf. De meeste mensen hebben tegenzin om zich op te offeren voor zo´n belachelijke religie. Wie heeft dat nodig? Vooral als je zojuist een nieuw leven hebt gekregen.

Dit zijn de voornaamste redenen waarom er niet meer berichten zijn gepubliceerd over QHHT. Hopelijk zal dat in de toekomst veranderen.

In het verleden wenste of hoopte ik dat tenminste een paar mensen zich zouden bedenken en toch zouden besluiten om hun verhaal te publiceren. Maar ik kwam er achter dat de meesten erg handig waren om hun wonderen voor zich te houden en te koesteren. Zij wisten dat wanneer vrienden, familie, collega´s hun leven zouden beoordelen of hun wonderen zouden kleineren of erger, twijfel of angst zouden hebben over hun duidelijk zichtbare verbetering, dat dat ze pijn zou kunnen doen. En ze hebben gelijk, dat zou kunnen. Dus ze zwijgen over hun genezingen, hun verbeterde relaties, de andere verbeteringen in hun wereld om zichzelf te beschermen. Ik begrijp het volkomen en ik steun ze. Bijna iedereen die zo´n sessie heeft ondergaan met een levensverandering, houdt de details veilig voor zichzelf. Wie zou ze dat kwalijk kunnen nemen?

Maar heel af en toe komt er een dappere cliënt met zijn verhaal, vol vertrouwen in zijn leven, om dit gedetailleerd te delen in de hoop dat anderen hier hun voordeel uit kunnen trekken. Laura Casto is één van deze mensen. Ze was een cliënt van Dolores Cannon in juni 2012. Ze vertelt haar verhaal in haar eigen woorden.

Dat “de Schepper van Alles dat is” mag doorgaan met jouw leven en je familie te zegenen, Laura! Dank je wel, je bent een heel speciale vrouw.

Laura Casto of Moore, te Oklahoma, hield de volgende toespraak aan de Oklahoma Psychic Research and Education Association Fair op 7 september 2013.

Ik ben zo blij om hier te zijn om mijn verhaal te delen en mijn ervaring met Quantum Healing Hypnosis. Op 20 juni 2012 veranderde mijn leven compleet! Tot dat moment liep ik met een looprek en kreeg zuurstof toegediend. Het was een strijd om in leven te blijven.

Ik had ernstige artritis in mijn ruggengraat en het tastte mijn ruggenmerg in mijn nek aan. Dit gebied van de ruggengraat reguleert het hart en de longen. Mijn arts schreef me een looprekje voor om me te behoeden voor vallen.

Ik heb ook een siliconen borstimplantaat sinds 1984. Het was in die tijd een protocol om het borstweefsel te verwijderen en een siliconen implantaat achter de borstspieren te plaatsen voor vrouwen met ernstige fibrocystic (ziekte aan de borsten). Ik vertrouwde de westerse geneeskunde die mij vertelde dat de implantaten ongevaarlijk waren. Zes maanden na de operatie ontwikkelde ik astma en longontsteking.

Toen ik de implantaten zeven jaar had, begonnen ze te lekken in mijn longen en door mijn lichaam en veroorzaakten veelvoudige gezondheidsproblemen. De siliconen brachten mijn immuunsysteem in gevaar. De schade was aanzienlijk.

Ik liep zevenentwintig jaar in en uit ziekenhuizen met onbeheersbare astma en af en toe longontsteking. Mijn gezondheid was zo in gevaar, bij drie verschillende incidenten adviseerden verschillende artsen constante medische verpleging, maar ik wilde niet opgeven.

Iedere keer dat ik weer naar het ziekenhuis moest, was ik bang dat het de laatste keer zou zijn. Er waren momenten dat de artsen mijn dochters adviseerden om mijn bed niet te verlaten, omdat zij dachten dat mijn leven snel zou aflopen.

De jaren dat ik zowel ernstige astma had alsmede de agressieve behandelingen, beschadigden mijn hart en longen zodanig dat ik Pulmonary Hypertension ontwikkelde, een progressieve terminale ziekte waarbij de levensverwachting twee tot vijf jaar bedraagt. 2012 was jaarnummer zes. Ik leefde op geleende tijd. Allebei mijn lagere longkwabben liepen leeg waardoor ademen moeilijk was, zelfs met toegevoegde zuurstof. Mijn lichaam was bezig om ermee op te houden.

Ik was zeven jaar aan huis gekluisterd. De grenzen van mijn huis verlaten werd gevaarlijk omdat het mijn astma kon verergeren. Ik had een verpleegster aan huis en werd geadviseerd voor hospice. Soms vroeg ik me af hoe mijn gezin zonder mij zou zijn. Ik werd depressief en voelde me alleen. Ik had het gevoel dat niemand werkelijk begreep wat ik moest doorstaan.

Over de jaren tastten de siliconen mijn alvleesklier aan. Ik ontwikkelde chronische alvleesklier ontstekingen in 2011, waardoor ik gedwongen werd om vloeibaar voedsel te eten. Een MRI toonde meerdere gezwellen in mijn lever, één op mijn nier en één in mijn alvleesklier.

Vijftien maanden geleden had ik verschillende medicijnen en verschillende dagelijkse behandelingen t.b.v. mijn ademhaling en drie inhalers. Eén van de inhalers was zo duur dat ik hem in Canada kocht. Ik gebruikte een stijgende hoeveelheid zuurstof en gebruikte een looprekje.

De tijd was aan het opraken. Dagelijks keerde ik naar binnen, vragen om leiding en genezing. Ik vroeg om een wonder! Toen ontmoette ik Dolores Cannon!!

Ik ontmoette Dolores bij een UFO conferentie in april 2012. Zij was de centrale gastspreekster. Ik sprak met haar toen zij haar boek signeerde dat ik had gekocht. We spraken over mijn conditie en ze vroeg haar assistente om mij op haar wachtlijst te plaatsen. Haar wachtlijst was toen vijf jaar. Het is nu gegroeid naar acht jaar. Ik vertelde haar assistente dat ik het geld had en vervoer en dat ik in Oklahoma City woon, dus het zou geen lange rit voor mij zijn. Ik had alles, behalve tijd. Ik had kinderen en kleinkinderen, ik had tijd nodig!

In mei ontving ik een email van de assistente van Dolores met de mededeling dat er een annulering was op 20 juni. Mijn wonder gebeurde! Ik had hoop! Ik voelde me gezegend.

Dolores doceert Quantum Healing Hypnosis over de hele wereld. Ze is zelden thuis. Ze was net twee weken thuis. In haar vrije tijd doet ze één sessie per week.

Quantum Healing Hypnosis is geen truc. Het transformeert levens. Het is een techniek van persoonlijke bekrachtiging en besef van je eigen wijsheid. Het helpt je om je persoonlijke kracht te manifesteren en je te verbinden met de bron van antwoorden die in ons zijn.

Soms is het nodig dat de ervaringen ons getoond worden via een ander leven om bewustzijn en inzicht in ons huidige leven te brengen. Wanneer thema´s zijn gevonden begint de transformatie en de thema´s worden opgelost wanneer men zich overgeeft, accepteert en gelooft. In andere woorden: ´VRAAG, GELOOF, STATOE EN ONTVANG´.

Mijn grootste les in dit leven was ´om hulp vragen´ en ´toestaan en ontvangen´. Tijdens mijn sessie leerde ik dat het mij verschillende levens heeft gekost om ´hulp te vragen´. In dit leven kostte het me mijn carrière, mijn gezondheid, mijn thuis en al mijn vermogen. Ik herinnerde me dat Dolores zei: ´Het is oké om je last te delen, het geeft anderen een kans om hun lessen te leren´! Toen begreep ik het eindelijk!

Toen ik mijn vorige leven aan het onderzoeken was in mijn sessie werd me TROTS getoond, dat weerhield me ervan om de les ´om hulp vragen´ te leren. Ik leerde ook dat het ONWAARDIG was in dit leven. Ik voelde me niet waardig om ´om hulp te vragen´! Tijdens mijn sessie werden de oorzaken van onwaardigheid gevonden. Toen ik de thema´s oploste en de lessen begreep die aan me werden getoond, begon de transformatie.

De cliënten die het oplossen van hun thema´s ontwijken, zullen niet transformeren. Iedereen heeft thema´s, sommigen pakken ze aan, genezen en gaan verder, terwijl anderen de inzichten negeren en geen verandering constateren. We hebben allemaal een vrije wil op deze 3 dimensionale aarde. Degenen die kiezen om hun leven te leven met het negeren van hun thema´s zullen vast komen te zitten in strijd. Het succes hangt geheel van de cliënt af hoe graag zij willen veranderen! WE MOETEN ONSZELF BETER MAKEN!!

Voor de sessie wordt er een voorgesprek gehouden. Dit voorgesprek geeft de cliënt de mogelijkheid om de practitioner deelgenoot te maken van zijn zorgen, betekenisvolle gebeurtenissen, gezondheid of persoonlijke thema´s en verwachtingen. Het geeft de cliënt ook de mogelijkheid zijn verleden en gebeurtenissen te delen die kunnen helpen voor inzicht en bewustzijn in zijn huidige leven.

Mijn sessie met Dolores duurde zeven uur. Ze vroeg me mijn persoonlijke geschiedenis te vertellen, van kind tot nu. Ze observeerde, stelde vragen en deelde informatie. Ook informatie die ik niet graag wilde horen, maar noodzakelijk om enige veranderingen te laten gebeuren. Ze gaf me inzicht en handvatten om mijn leven te helpen navigeren. Ze gaf me wijsheid en een toekomst.

Ze verklaarde hoe het verleden van invloed kan zijn op het heden. Ze leerde me hoe belangrijk het is om los te laten en in het heden te leven! Ze leerde me hoe belangrijk manifestatie en positieve gedachten zijn. Ze leerde me mijn waarheid te spreken en me niet druk te maken om andermans reacties. Ze benadrukte hoe belangrijk het is om omgeven te zijn met positieve mensen, mensen die mij en mijn doel dienen! Ze gaf mij toestemming om mijn leven te leven onder mijn voorwaarden en niet die van anderen!!

Ik wist dit al maar heb dat niet toegepast op mijn eigen leven. Ze verklaarde dat angst een illusie was en het enige dat echt is in het leven, liefde is. Ze legde uit hoe liefde actie is en niet alleen maar een woord. Ze sprak en ik luisterde! Ik paste mijn bewustzijn en inzichten toe in mijn leven. Mijn nieuwe leven. De transformatie was begonnen!!!

Het volgende deel van de sessie was erg krachtig. Ironisch genoeg viel de elektriciteit uit, halverwege mijn sessie. De timing was perfect. Ik had lessen geleerd, informatie tot me genomen en bewustwording verworven. Terwijl Dolores en ikzelf in het donker zaten, luisterend naar het constante kronkelige geluid van mijn zuurstof apparaat, vertelde de Bron haar om ´de machine af te zetten omdat Laura het niet meer nodig had´. Bericht ontvangen!!!

Terwijl we de sessie vervolgden, werden mijn lagere longkwabben opgepompt. Mijn siliconen beschadiging en geïnfecteerde longen voelden anders! Ik kon eigenlijk een diepe ademhaling nemen. Ik kon zelf ademen en er was geen pijn!!

Er werd me verteld tijdens de sessie dat mijn astma is ´overgedragen´ via het overlijden in het vorige leven dat ik had ervaren in de sessie. Ik overleed in een stofwolk! Toen de ´overdracht´ was geïdentificeerd, verbeterde mijn astma aanzienlijk. De siliconen droegen ook bij aan mijn astma. Toen de transformatie eenmaal was begonnen werden de siliconen verwijderd. Vandaag de dag ben ik van mijn astma medicijnen af en van zuurstof!

Op de terugweg naar huis maakte ik een afspraaik met mijn arts een röntgenfoto te maken van mijn longen. Beide lagere longkwabben waren vol bewegende lucht!

Het ruggenmerg in mijn nek veranderde door het gebruik van licht en energie. Ik kon m´n hoofd bewegen zonder pijn. Ik ben twee keer gevallen na de sessie met Dolores. Ik kreeg een controle MRI na de twee valpartijen. Het ruggenmerg in mijn nek is nu normaal.

De transformatie bleef duren door het gezwel in mijn schildklier op te lossen. Mijn endocrinoloog controleerde mijn schildklier een paar weken na de sessie. Hij kon het gezwel niet vinden met ultrageluid. Hij deed ook laboratoriumonderzoeken en een week later belde de verpleegster mij met de mededeling dat de test resultaten normaal waren.

De gezwellen in mijn lever werden behandeld, evenals de gezwellen op mijn nier en in mijn alvleesklier. Ik heb niet langer chronische alvleesklier ontstekingen!

Mijn hart en longen werden ook getransformeerd. Er werd me verteld dat de slagader in mijn longen getemperd was en niet naar behoren functioneerde en een spanning op mijn hart zou drukken. Een paar weken geleden controleerde mijn cardioloog mijn hart en voor het eerst in jaren had ik een normale ECG. Hij vertelde me dat de Pulmonary Hypertension niet was verergerd. Goed nieuws!!

Ik onderwees 30 jaar lang lichamelijke opvoeding. De meeste jaren onderwees ik dit buiten, onder de zon, in de wind, met de aarde onder m´n voeten. Ik hield van de zoete geur en geluid van Moeder Aarde.

Ik treurde voor Moeder Aarde en mijn oude leven terwijl ik die zeven jaar aan huis gekluisterd zat. Ik zat vaak voor het raam om me te proberen te herinneren hoe het was om zo dicht bij de natuur te zijn.

Nu loop ik onder de zon, in de wind met de aarde onder mijn voeten. Ik hoor de lieflijke geluiden van Moeder Aarde weer. Ik geniet van de wolken, de sterren en de maan. Ik voel me zo gezegend!! Ik heb een tweede kans gekregen. Ik weet dat alles gebeurt op een hoger niveau en ik weet dat ik geleid ben naar mijn nieuwe leven.

Dolores Cannon nam mijn hand, ik vertrouwde haar en Quantum Healing Hypnosis… ze leidde mij op mijn nieuwe reis en er is geen enkele manier dat ik haar ooit kan terugbetalen voor de transformatie van mijn leven.

Nu ben ik een Dedicated Practitioner van Quantum Healing Hypnosis Therapy en wil anderen helpen. Het was een belofte die ik mijzelf maakte en Dolores. Men moet weten dat Quantum Healing Hypnosis niet alleen het leven van de cliënt transformeert maar ook de levens van haar familie en anderen.

Toen ik thuiskwam van mijn sessie met Dolores duurde het een paar dagen voordat ik mijn oudste dochter bezocht. Toen ik de deur binnenkwam zei ze: ´Mam, je ziet er anders uit`. Ik vertelde haar over Quantum Healing Hypnosis. Ze knuffelde me stevig en met tranen in haar ogen zei ze: ´ik heb mijn moeder terug´. Met mijn dochter in mijn armen en een brok in mijn keel vertelde ik haar dat ik van haar hou en zei: ´Ja, ik ben terug!!´

Mijn jongste dochter en schoonzoon verwachten hun eerste kind. Toen ik haar vertelde dat ik van plan was om een QHHT reünie bij te wonen zei ze: ´Mam, ik wil dat je vol energie naar huis komt met alles dat werkt, zodat je klaar kunt zijn voor de baby!! Met een brok in mijn keel en…. een lach op mijn gezicht, zei ik: ´Doe ik!´

Dankzij Quantum Healing Hypnosis heb ik een nieuw leven. Mijn hart is gevuld met dankbaarheid en liefde. Ik koester iedere minuut die ik doorbreng met familie en vrienden! Ik heb het plezier in het leven weer gevonden. Ik kan naar buiten gaan en genieten van de prachtige natuur. Ik voel me verbonden en weet dat we één zijn. Ik voel me niet langer alleen. Ik leef eindelijk een volledig leven!! Ik geloof in de techniek! Nu VRAAG ik, GELOOF, STA TOE en ONTVANG! Bedankt dat u mij toestaat om de transformatie van mijn leven te delen.

Namaste

Laura Casto


Copyright 2013 Candace Craw-Goldman. www.newearthjourney.com

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Bijzondere ervaring...

Wat een bijzondere ervaring.. Ook de terug reis naar huis. Hoe bijzonder dat ik klaarblijkelijk vaker ook getriggert wordt / afreis naar andere werelden / levels / levens, s’nachts, overdag. Hoe bijzo

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben. Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als

Comments


bottom of page