top of page

Een Ode aan Dolores Cannon

Op 18 oktober j.l. Is Dolores Cannon overleden op 83-jarige leeftijd.

Dolores Cannon was een regressie- en hypnose therapeut, gespecialiseerd in het behouden en catalogiseren van ‘verloren kennis’. Zij was ca. 50 jaar toen ze met hypnose en vorige levens begon te experimenteren. Ze ontdekte dat elk mens een deel heeft waar zich oneindige kennis en kracht bevindt en waarmee de client contact kan maken en kan communiceren. Dit deel geeft haar en andere therapeuten die door haar zijn opgeleid en deze techniek toepassen, toegang tot vorige levens en leidt tot genezing wanneer dat nodig en mogelijk is. Deze therapie doopte zij tot Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT). De resultaten waren spectaculair.

Zij is ook 20 jaar lang UFO onderzoeker geweest. Zij gebruikte haar vaardigheden als regressie therapeut om mensen die waren betrokken bij ontvoeringszaken te helpen. Ze heeft verschillende boeken geschreven over UFO informatie die vrijwilligers onder hypnose hadden onthuld.

Dolores reisde de wereld rond om haar werk te promoten, haar onderzoeken te bespreken en colleges en lezingen te verzorgen. Zij werd ook wereldwijd uitgenodigd voor verschillende radio- en televisieprogramma's. Zij heeft 17 boeken geschreven waaronder “Conversations with Nostradamus”, een serie bestaande uit 3 boeken over de vertalingen van de kwatrijnen van Nostradamus. Deze serie bevat de vertaling van bijna 1.000 voorspellingen die voor het eerst zijn verklaard en sinds 1989 gepubliceerd.

In haar boek ‘The Custodians’ staat gedetailleerde informatie over oorzaken van UFO ervaringen, UFO ontvoeringen, verloren tijd, implantaten en veel meer. ‘The Convoluted Universe serie 1 tot en met 4 bevatten complexe metafysieke theorieën.

Een aantal jaren geleden kwam ik haar voor het eerst tegen op internet. Ik was meteen gefascineerd. Na het bekijken van vele video's die op YouTube te vinden zijn, ben ik een aantal boeken van haar gaan lezen. Ik wist dat dit niet voor niets mijn aandacht trok. Mijn praktijk die ik sinds 2004 had geopend, bood verschillende therapieën en technieken aan. Maar er was altijd dat gevoel aanwezig dat er nog iets anders op me lag te wachten.

Een aantal van haar boeken verder besloot ik om de opleiding te gaan volgen. Zij kwam naar Engeland om level 1 te onderwijzen. De eerste dag dat zij de zaal binnenkwam gebeurde er iets ongelooflijks. Alle 87 studenten waren stil en hingen aan haar lippen. Zij had zo'n ongelooflijke kracht en uitstraling. Deze vrouw met haar humor en haar geduld en liefde om te onderwijzen heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Haar opleiding was werkelijk een groot cadeau.

Na mijn 'stage en oefen' periode ben ik begonnen om dit in de praktijk te brengen. Vanaf het moment dat ik mijn website had aangepast werd het meteen druk met cliënten. Er was een grote behoefte aan QHHT sessies. Na ruim honderd sessies gegeven te hebben kwam Dolores weer naar Engeland om Level 2 te onderwijzen. En daar zat ze weer met nog steeds dezelfde uitstraling en energie om haar heen. Haar lichaam was wel ouder geworden na die anderhalf jaar. Je kon toch zien dat de jaren echt gingen tellen. Maar aan haar gepassioneerdheid en enthousiasme was niets te merken. Ook level 2 was rijk aan kennis en informatie.

Deze vrouw verdient het dat er wordt stilgestaan bij haar bijdrage die ze aan de wereld heeft geleverd. Deze vrouw had een sterk en helder contact met haar hoger bewustzijn en 'zij' wilden met haar werken omdat zij eerlijk, zuiver en nieuwsgierig was en omdat zij het allerbeste voor had met haar cliënten. Gelukkig blijft haar werk voortbestaan omdat zij ongeveer tien jaar geleden is begonnen om haar techniek te onderwijzen, wereldwijd. En deze studenten verkrijgen dezelfde soortgelijke wonderbaarlijke gebeurtenissen in de sessies als Dolores had. Deze bijzondere therapie is zo allesomvattend dat het mogelijk is om in 1 sessie heling, inzichten en antwoorden te krijgen op alle levens- en gezondheidsvragen.

Een ode aan mijn spirituele moeder die mijn wereld veranderd heeft. Dolores, ik hou van je. Dank je wel!

Priscilla Westerweele

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar methode, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

bottom of page