top of page

Een jaar na het overlijden van Dolores

Het is nu precies een jaar geleden dat Dolores Cannon is overleden.

Ik beschouwde haar als mijn spirituele moeder en voel me nog steeds blij en dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten. Zij zorgde voor een belangrijke ommekeer in mijn leven. Eerst door het lezen van haar boeken was ik diep geraakt door de informatie die zij doorkreeg van haar cliënten wanneer zij in die diepe trance hun vorige levens beschreven maar ook wat zij ontvingen aan healing en antwoorden en inzichten van hun Hogere Zelf.

Daarna wilde ik niets liever dan Dolores ontmoeten en les van haar krijgen. Dat heb ik ook gedaan. Ik heb haar twee keer mogen ontmoeten in Engeland waar zij ons (de studenten) met veel humor en wijsheid haar therapie leerde. Na level 1 heb ik een periode gehad van veel oefenen en daarna ben ik officieel QHHT practitioner geworden. Toen ik mijn website had aangepast en dit publiceerde met de nieuwe informatie, had ik de volgende morgen meteen iemand die belde voor een afspraak. Daarna is het alleen maar drukker geworden. Na level 2 en ruim 300 sessies verder, begrijp ik heel goed waarom Dolores is gaan schrijven. De sessies zitten boordevol informatie en prachtige inzichten. Ook de vorige levens zijn vaak zo ongelooflijk dat je als schrijfster, wat Dolores ook was, niet anders kunt dan dit op papier zetten.

Ik ben ook meteen lid geworden van het forum, dat wereldwijd alle practitioners met elkaar verbind. Op het forum las ik na Dolores’s overlijden vaak, dat practitioners tijdens hun sessies worden bezocht door Dolores. Aangezien ik geen helderziende blik heb, heb ik me natuurlijk wel eens afgevraagd of ze mij ook af en toe een bezoekje brengt. Lang hoefde ik niet te wachten op een antwoord want een helderziende vriendin kwam om een sessie en zij vertelde mij, zonder dat ik daarom vroeg, dat Dolores aanwezig was in de ruimte. Daarna heb ik meer mediums en helderzienden gehad die haar ook zagen. Ook bij lezingen en groepsregressies die ik geef beschrijven mensen, die dat kunnen waarnemen, dat er een vrouw aanwezig is. Als ik een foto van Dolores laat zien dan blijkt zij het te zijn. En afgelopen week kwam Dolores ook nog een keer voorbij in een sessie. Een mooi cadeau.

Lieve Dolores, met heel m’n hart ben ik je dankbaar. Dankbaar dat je jouw therapie de wereld in hebt gebracht en dat ik dit rechtstreeks van jou mocht leren. Ik denk dat ik het mooiste werk ter wereld doe en dat heb ik aan jou te danken.

Liefs,

Priscilla

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Boek: 'A soul Remembers Hiroshima' van Dolores Cannon

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar methode, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

Boek: 'the Legend of Starcrash' van Dolores Cannon

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

Boek: 'Between Death and Live' van Dolores Cannon

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy

Comments


bottom of page