top of page

Reactie van een cliënt na de sessie

Een hele tijd geleden, ik denk een jaar geleden ofzo ben ik bij Priscilla geweest voor een behandeling. Bij binnenkomst voelde ik de energie al. Ik werd er heel ontspannen van en licht in mijn hoofd. Ik herinner mij zelfs de vorige avond dat ik een soort boodschap kreeg i.v.m. mijn vader waar ik altijd een slechte band mee had en ik wist dat dat met de behandeling de volgende dag te maken had. Het begon dus voor mijn gevoel al te werken. Tijdens de behandeling hoorde ik via mijn hogere zelf dat ik een brug ben van de oude wereld naar de nieuwe wereld. En dat ik het licht zou brengen. Er is nog veel meer verteld, maar dit was de belangrijkste boodschap. Ik ben toen verder gegaan met mijn leven. Ik heb blijkbaar een aantal gaven en die komen nu sinds een paar weken tot uiting. Ik ben nu bezig om een praktijk op te zetten. Ik werk met de nieuwe kosmische energie die beschikbaar is op aarde. Die geef ik door aan de client. Hierdoor komt de client in een ontwikkeling terecht en verdwijnen de klachten van de client en tevens stijgt de boviswaarde/frequentie. De boviswaarde van de nieuwe energieen zijn heel erg hoog. Deze zijn vanuit de oude energieen ook niet op te meten. Dit alles is bedoeld om de frequentie en bewustzijn op aarde te verhogen zodat we de stap kunnen maken naar het nieuwe. Heel veel liefs, A. A. Uit Terneuzen


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Ervaring bij praktijk Azura

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”. De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend.

Bijzondere ervaring...

Wat een bijzondere ervaring.. Ook de terug reis naar huis. Hoe bijzonder dat ik klaarblijkelijk vaker ook getriggert wordt / afreis naar andere werelden / levels / levens, s’nachts, overdag. Hoe bijzo

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben. Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als

bottom of page