Praktijk Azura

Hypnose en Regressietherapie

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

Geplaatst op 17 september, 2017 om 15:00

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

QHHT maakt contact en interactie mogelijk tussen het Bewuste Zelf en het Hogere Zelf (innerlijke zelf). Dit wordt mogelijk gemaakt door het besluit van de cliënt om problemen en levensvragen aan te pakken en zich open te stellen voor de hulp en steun van andere niveaus van het bewustzijn. Hoe deze interactie plaatsvindt, kan voor elke cliënt verschillend zijn.


Enkele voorbeelden:

In de boeken van Dolores Cannon is de meest prominente vorm van interactie, de gesprekken met het Hogere Zelf via de gehypnotiseerde cliënt. Dit is de meest directe manier van het doorgeven van informatie volgens QHHT. Of deze vorm van interactie mogelijk is tijdens een sessie hangt zeer af van de cliënt. Een groot deel van de cliënten zijn in staat om zich volledig onder te dompelen in een begeleidend proces. Ze zijn in staat om te ontspannen en het kritische, analytische, controlerende deel van hun mind naar de achtergrond te verplaatsen. Dat maakt het mogelijk voor hun Hogere Zelf om zich tijdens de sessie te uiten via de stembanden. Deze prestatie moet door de cliënt worden uitgevoerd. De hypnotiseur kan het suggereren maar het kan niet worden gedwongen. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: bij 70% van de cliënten.)


In andere gevallen kan het Hogere Zelf van de cliënt zijn wijsheid overbrengen via de zintuigen. Meestal gebeurt dit visueel, maar niet altijd. Scènes uit andere levens, uit de kindertijd en symbolische visioenen behoren tot het spectrum van mogelijkheden die kunnen worden gebruikt om de vragen van de cliënt te beantwoorden. Dit is mogelijk voor mensen die zichzelf toestaan om gehypnotiseerd te worden en zich in een trance kunnen laten gaan, maar waarbij hun kritische mind zich niet volledig opzij laat zetten om het Hoger Zelf aan het woord te laten.

In trance is het innerlijk oog zeer ontvankelijk, vooral als deze capaciteit van nature sterk is of goed getraind is. Hetzelfde geldt voor innerlijk gehoor en innerlijk gevoel. Sensorische informatie kan ook worden ervaren naast de verbale communicatie. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: ongeveer 60% van de cliënten ontvangt visuele of andere zintuigelijke informatie.)


Wanneer de bewuste mind noch verbale communicatie, noch sensorische informatie laat doorkomen van het Hogere Zelf, zal de sessie als een kickstart werken voor het manifesteren van eventuele grote en subtiele positieve veranderingen in de uren, dagen en weken na de sessie.

De intentie voor contact en samenwerking is voldoende om toestemming te geven aan het Hogere Zelf om de noodzakelijke energetische veranderingen te initiëren. Beetje bij beetje, bijna ‘magisch’, worden de uitdagingen en problemen die de cliënt heeft meegebracht naar de sessie overwonnen, hoewel er geen ontvangen informatie is gedeeld tijdens de sessie.

Deze ervaring gebeurt vaak bij mensen die het niet gemakkelijk vinden om los te laten en om het kritische, analytische, controlerende deel van hun mind tijdelijk te laten wijken en te ontspannen. Interessant genoeg blijkt, dat vele mensen zichzelf op die manier beschrijven en uiteindelijk helemaal geen probleem hebben met loslaten en zich onder te dompelen in het proces. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: 25% zijn kickstart sessies.)


Wat zeker is: iedere ziel heeft zijn eigen pad en eigen timing. Wat werkt voor de één is niet geschikt voor een ander en daarom zijn er verschillen in ervaring. Ze zijn allemaal nuttig. QHHT sessies zijn net zo individueel als de mensen die ze ervaren. Zelfs wij als practitioners kunnen niet voorspellen wat het Hogere Zelf gaat tonen en onthullen. Door de jaren heen hebben wij geleerd om op het Hogere Zelf te vertrouwen. Het weet wat het doet. Tijdens het samenwerken met het Hogere Zelf, kan niets worden geforceerd. Wat er gebeurt is wat nodig en mogelijk is voor elke cliënt. Onze ervaring is, hoe meer ontspannen en onbevooroordeeld de cliënt is voordat de sessie begint, hoe vruchtbaarder en prettiger de ervaring zal zijn. Geloven. Vertrouwen. Toestaan. Alles is mogelijk!


Priscilla Tielman/Mario Radinger

Drukke Praktijk?

Geplaatst op 31 maart, 2017 om 15:25

Drukke praktijk?


Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat dan vertelt, kun je vreemde blikken en gesprekken krijgen. Leg maar eens uit aan iemand die totaal niet bezig is met ‘bewust zijn’ dat je een hypnose therapeut bent.

De reacties zijn dan heel wisselend. Of het is een persoon die voor het fatsoen vraagt wat een hypnose therapeut is maar niet echt luistert naar mijn verhaal. Voor de rest van de avond kruizen onze paden elkaar dan niet meer. Maar ik kan ook iemand treffen die er voor open staat en geïnteresseerd is in wat ik doe. Dan heb je een leuk uurtje met uitleg en vragen beantwoorden. Ik vertel dan altijd over Dolores Cannon. Over haar Quantum Healing Hypnose methode, over haar humor, haar wijsheid en haar manier van lesgeven. Wanneer er positief gereageerd wordt op mijn verhaal vertel ik over de vele YouTube videos van Dolores zodat ze eventueel kunnen kennis maken met haar.


Een vraag die vaak wordt gesteld is of er dan wel mensen komen naar mijn praktijk voor een Quantum Healing Hypnosis sessie. Dan realiseer ik me altijd weer hoe bijzonder het is dat mijn praktijk goed wordt bezocht. Vier jaar geleden ben ik bij Dolores Cannon geweest in Engeland voor de QHHT opleiding, level 1. Een jaar later heb ik haar weer ontmoet om ook de level 2 opleiding te volgen. Toen had ik al ruim 100 QHHT sessies gegeven.

Nu, vier jaar later zijn het al ruim 600 sessies. Dus ja, ik kan wel zeggen dat er genoeg mensen zijn die informatie vinden over Dolores en haar methode. Of het nu via YouTube, Facebook of mond op mond reclame is, ze wordt gevonden. En ook al is zij in oktober 2014 overleden, haar methode blijft levend. Dat was ook de reden waarom Dolores, toen zij ouder werd, mensen ging opleiden.


Nog steeds ben ik heel erg dankbaar dat ik haar heb ontmoet, dat ik van haar mocht leren en dat ik haar methode naar Zeeland in Nederland heb gebracht.

Priscilla

Dankbaar

Geplaatst op 13 februari, 2017 om 14:15

hallo priscilla, goeie morgen !

 

dankjewel voor de opname;

dankjewel voor het boek;

dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! ..

ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

licht en zuiver en energiek 

zo dankbaar ! ..

 

dankjewel ook voor je liefdevolle, warme en veilige ontvangst en begeleiding : ik voelde me meteen thuis, op mijn gemak en vol vertrouwen.

het voelde echt heel authentiek en eenvoudig en zuiver ..

heel erg dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en ik dit proces met jou mocht doen : een cadeau .. ;o))

 

vannacht geslapen als een roos !

 

diep dankbaar !

 

een hartenknuffel, alle goeds !

klara   

 

Een sessie bij Priscilla

Geplaatst op 30 november, 2016 om 13:50

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele

Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.
Na een uitgebreid intake gesprek en de leuke woonkamer, met een hapje en een drankje gingen we naar haar werkruimte waar ik in een soort tandartsstoel mocht gaan liggen. Alles wat er gebeurde werd opgenomen en kreeg ik later per mail toegestuurd om nog een paar keer naar te luisteren.
Er werd contact gemaakt met het Hogere Zelf (dat gedeelte van je ziel waartoe je niet altijd directe toegang hebt).
Priscilla stelde vragen en het antwoord komt dan vanzelf; je hoort het jezelf zeggen zonder er bewust over na te denken. We gingen naar periodes in mijn leven die ik al lang vergeten was. Alles uit het verleden kwam tot leven en zelfs een vorig leven kreeg ik te zien. Heel bijzonder; je ziet het als in een film en je weet toch dat jij dat bent. Je weet ook wat je van die ervaringen hebt moeten leren.


Wat me heel erg boeide en raakte is dat er een stuk verdriet naar boven kwam wat ik nooit verwerkt had en min of meer geblokkeerd had, n.l. de ziekte en het overlijden van mijn zusje. Nu kon ik ineens weer voelen dat er een zusje was dat ook nu ze er niet meer is bij me blijft horen. Dat verdriet mag er zijn. Ik begrijp nu ook een heleboel gevoelens die daar altijd mee te maken hebben gehad.
Priscilla geeft je ook de handvatten waarmee je zelf frustraties en onzekerheden kunt oplossen doordat je weet hoe het ontstaan is.
Als je met een open mind naar haar toe gaat staat je een geweldige ervaring te wachten. Ik kan het iedereen aanbevelen, ook degenen die zulke dingen maar zweverig vinden, want dat is het echt niet.


Wat fijn dat er bij Lets iemand is die ons zulke mooie dingen kan laten beleven.

Hilly Bosch.

 

Na de sessie

Geplaatst op 8 juli, 2016 om 15:30

Beste Priscilla,

 

Bedankt voor je wensen en de geluidsopname en de pdf-nota.

 

Ik heb de sessie, door jouw kundige begeleiding, als een verloren gewaande sensatie ervaren. Het onderbewuste contact versterken en de helende kracht hiervan wederom leren kennen. Het ervaren, dat een slapend deel van jezelf actief wordt en zoveel goeds kan brengen, geeft nog meer stimulans. Bedankt hiervoor ;-) toppie!

 

Lieve groeten,

Henk

 

 

QHHT ervaring van een cliŽnt

Geplaatst op 10 februari, 2016 om 14:25

Hi Priscilla,

 

Nog steeds diep onder de indruk van de sessie bij jou.

Ik beluister elke dag/nacht de opname. Steeds weer iets nieuws ontdekkend.

Maar ook nu beseffend wat een goede begeleidster je bent geweest. Ik weet/ zie 't hele plaatje en beschrijf summier. Jij plaatst alles duidelijk door de juiste vragen. Dank daarvoor.

 

Ik begrijp niet alles wat er gezegd wordt. Ben vandaag maar in het boek 'The Three Waves' van Dolores begonnen.

 

Groetjes,

Renée

Boek: 'A soul Remembers Hiroshima' van Dolores Cannon

Geplaatst op 7 februari, 2016 om 14:20

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar methode, de Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT). Op deze manier onderzocht zij reïncarnatie en onopgeloste mysteries via de Regressie naar Vorige Levens.

 

Ik zal regelmatig een boek van haar onder de aandacht brengen. De meeste boeken zijn in het Engels en niet vertaald in het Nederlands.

 

A Soul Remembers Hiroshima

 

Voordat een 22 jarige Amerikaanse vrouw bij Dolores een afspraak maakte werd zij onverklaarbaar overweldigd en diep getraumatiseerd door plotselinge doordringende herinneringen zonder een logische verklaring. De herinneringen werden als volgt getriggerd. Ze liep gewoon door haar woonkamer terwijl de TV aanstond. Er was een programma bezig waarbij overlevenden van de Hiroshima bom werden geïnterviewd. Er waren geen scènes te zien van het bombardement. Terwijl zij naar de overlevenden keek en luisterde, begon zij plotseling, zonder verklaring, beelden te zien van het bombardement in haar mind, alsof het werkelijk gebeurde. Ze zag niet alleen deze gebeurtenis maar ook kon ze het geschreeuw van mensen horen en de pijn voelen van deze gebeurtenis. In de dagen en weken daarna bleven deze gruwelijke beelden hardnekkig terugkomen. Ze was in staat om ze voor een tijdje naar de achtergrond te sturen om toch normaal te kunnen functioneren. Maar uiteindelijk raakte ze hierdoor uitgeput terwijl er geen reden was waarom dit haar gebeurde. Dat was het moment dat ze contact zocht met Dolores voor een sessie. Dit boek beschrijft het verhaal hoe Dolores nauwkeurig deze herinneringen bij haar naar de oppervlakte brengt via haar therapie. De jonge vrouw herinnerde zichzelf als een Japanse man die leefde in Hiroshima tijdens de tweede wereldoorlog. 

 

Boek: 'the Legend of Starcrash' van Dolores Cannon

Geplaatst op 28 december, 2015 om 14:10

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT). Op deze manier onderzocht zij reïncarnatie en onopgeloste mysteries via de Regressie naar Vorige Levens.

 

Ik zal regelmatig een boek van haar onder de aandacht brengen. De meeste boeken zijn in het Engels en niet vertaald in het Nederlands.

 

The Legend of Starcrash

 

In The Legend of Starcrash beschrijft Dolores de gebeurtenissen van een jonge vrouw die in een regressie naar een Vorig Leven ging als man. Zijn naam was Tuin en hij leefde als een jager in het gebied van Alaska in een niet vastgestelde tijdsperiode,voor de komst van de Eskimo. Tuin leefde daar in een stam en de leden geloofden dat zij de enige mensen op Aarde waren omdat zij nooit een ontmoeting hadden gehad met andere stammen tijdens hun bestaan. Tuin vertelt over de geschiedenis van zijn mensen zoals hij het hoorde via de vertellingen door de Sjamaan bij het kampvuur. Zij waren afstammelingen van ‘de Ouden’ die reisden door de ruimte en vele jaren geleden neer zijn gestort in dit gebied.

 

Het verhaal gaat dat, duizenden jaren geleden, een groep van 5 ruimteschepen door ons zonnestelsel reisden met de intentie om andere planeten te koloniseren. Een van deze ruimteschepen kreeg problemen en crashte op de Aarde en was niet in staat om zijn reis voort te zetten. Doordat dit schip al vele jaren onderweg was, waren sommigen nog nooit buiten dit schip geweest. In het begin leefden ze in het ruimteschip om de felle zonnestralen te ontvluchten, maar al snel ontdekten ze dat zelfs de kortste blootstelling er niet voor kon zorgen dat hun kinderen of dood werden geboren of misvormd.

Noodgedwongen, door het verlangen voor het behoud van hun ras, besloten ze om zich te vermengen met een groep inboorlingen die ook in de vallei woonden.

 

 

Uit dit vreemde verhaal van Tuin blijkt dat de oorsprong van enkele Amerikaanse indiaanse rassen leidt naar deze gemixte groep van buitenaardsen en inboorlingen. Na deze regressie heeft Dolores drie jaar onderzoek gedaan op zoek naar parallellen met dit verhaal en de Noord Amerikaanse Indiaanse beschaving. Zij ontdekte dat bijna iedere stam een legende heeft van ‘de cultuur-brenger’, een mystiek figuur die altijd vanuit de lucht of de zee kwam. 

 

Artikel QHHT Praktijk Azura in magazine

Geplaatst op 21 december, 2015 om 14:00

 

In de gratis for You magazine, regio Zeeland is op bladzijde 29 een artikel te vinden van Praktijk Azura.

Ik ben er erg blij mee.

 

Boek: 'Between Death and Live' van Dolores Cannon

Geplaatst op 20 december, 2015 om 13:35

Dolores Cannon heeft 19 boeken geschreven. Deze zijn gebaseerd op de inzichten, wijsheid en informatie die zij heeft verzameld als hypnotherapeut via haar therapie, de Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT). Op deze manier onderzocht zij reïncarnatie en onopgeloste mysteries via de Regressie naar Vorige Levens.

 

Ik zal regelmatig een boek van haar onder de aandacht brengen. De meeste boeken zijn in het Engels en niet vertaald in het Nederlands.

 

Between Death and Live

 

 

Wat gebeurt er op het moment dat we overlijden? Waar gaan we naartoe? Overleeft onze persoonlijkheid het? Op welke manier zijn we verantwoordelijk voor onze goede en minder goede ervaringen in het leven? Wat is het doel van het leven? Dit zijn vragen die iedereen stelt en niemand is meer in staat tot het verstrekken van nauwkeurige antwoorden dan Dolores Cannon. Between Death and Life beschrijft de uitgebreide informatie die Dolores heeft verzameld tijdens de sessies met cliënten die hun overlijden herbeleefden in Vorige Levens waar honderden personen dezelfde soort herinneringen beschreven. De gelijkenissen en oprechtheid van hun herinneringen zijn te overtuigend om te negeren. Dit boek is een prima introductie van overlijdens ervaringen, van gidsen en beschermengelen, van geesten en walk-ins. Het onderzoekt verschillende niveaus van bewustzijn en verschillende realiteiten, de heling plaatsen voor beschadigde zielen, het integreren van de geleerde lessen op Aarde in verschillende scholen en waar je de regels van het Universum kunt ontdekken, op welke manier je je volgende incarnatie plant en welke lessen er nog geleerd dienen te worden.

 

 

 

 

 

 


Rss_feed